Ota yhteyttä


STUDIO:

Koritie 2 E, 2krs Villähde


YHTEYDENOTTO: 


niina.toyryla@gmail.com

+358 40 7791929


Seuraa:
 Instagram / FacebookValokuvaaja Niina Töyrylä

Haluatko kysyä jotain?Jäikö jokin mietityttämään tai haluatko varata kuvauksen. Voit lähettää minulle viestiä viereisellä lomakkeella (tai laita sähköpostia, soita tai heitä viestiä instagramissa, mikä tahansa tuntuu susta parhaimmalta) vastaan kaikkiin viesteihin niin pian kuin pystyn, kuitenkin viimeistään 48h sisään.


Varaa kuvaus


Kuvausajan voit varata kätevästi alla olevan nettiajanvarauksen kautta.

Kuvausta varatessa valitse kuvaajaksi -> Niina Töyrylä


Mikäli sopivaa aikaa ei löydy, olethan yhteydessä sähköpostitse tai laittamalla viestiä yllä olevalla lomakkeella.FAQ

Miten ja milloin saamme kuvat?

Valmiit kuvat saatte noin 2-3 viikon kuluessa kuvauksesta. Käsiteltyäni kuvat, toimitan teille sähköpostilla linkin kuvagalleriaanne. Gallerian saatuasi toivon sinun valitsevan kuvasi mahdollisimman pian.

Kun olet valinnut kuvasi ja mahdolliset lisäkuvat, tai ilmoittanut haluavasi koko gallerian, toimitan sinulle loppulaskun sähköpostiin. Maksettuasi laskun, saat kuvat ladattavaksesi pikapuoliin, usein jo samana päivänä.

Kuvien jakaminen ja tulosteet

Kysyn aina teiltä suostumuksenne käyttää ottamiani kuvia nettisivuillani ja/tai Instagram-tililläni. Kunnioitan päätöstänne, enkä julkaise kuvia ilman lupaa. Sitä ei tarvitse jännittää. Voit myös antaa julkaisuluvan vain osalle kuvistasi.

Jos/kun itse julkaiset kuvaamiani kuvia, toivoisin mainitsevan tai tägäävän minut. Ethän enää jälkikäsittele kuviani (rajaa, lisää filttereitä, muuta mustavalkoiseksi tms).

Saat kuvasi suurella resoluutiolla ja täydet oikeudet teettä kuvia valitsemallasi tavalla. Voit myös tilata kauttani laadukkaita fine art -printtejä kuvistasi. Kysy lisää

Mitä pukea päälle kuvaukseen?

Vaatteilla on suuri merkitys kuvien ilmeeseen. Suosittelen yksivärisiä neutraaleja ja maanläheisiä sävyjä. Valkoinen toimii aina ja tuo kivasti valoa kasvoille. Vahvoja kuvioita kannattaa vältää.

Perhekuviin suosittelen saman sävyisiä vaatteita. Etenkin naisilla toimii väljät ja hulmuavat mekot. Tällöin voit vapaasti liikehtiä eri asentoihin ilman huolta miten mekko asettuu.

Vaatekriisin yllättäessä voit aina olla yhteydessä minuun. Meillä on studiolla ihana kokoelma naisille mekkoja sekä lapsille vaatteita.

Emme ole kovin itsevarmoja kameran edessä, onko se ok?

Siitä ei tarvitse huolehtia. Useimmat ihmiset ovat hieman ahdistuneita kameran edessä, ja se on täysin normaalia. Emme ole tottuneet siihen, että ammattikamera osoittaa meitä koko ajan.

Minulla on hihassani pari temppua, jotka auttavat sinua ja perhettäsi rentoutumaan ja unohtamaan kameran kokonaan. Sinä olet sinä, ja minä ikuistan ihanaa perheaikaasi.