Ota yhteyttä


STUDIO:

Koritie 2 E, 2krs Villähde


YHTEYDENOTTO: 


niina.toyryla@gmail.com

+358 40 7791929


Seuraa:
 Instagram / FacebookHaluatko kysyä jotain?


Jäikö jokin mietityttämään tai haluatko varata kuvauksen. Voit lähettää minulle viestiä viereisellä lomakkeella (tai laita sähköpostia, soita tai heitä viestiä instagramissa, mikä tahansa tuntuu susta parhaimmalta) vastaan kaikkiin viesteihin niin pian kuin pystyn, kuitenkin viimeistään 48h sisään.

Ajanvarauskalenteriin


Näin varaat ajan kuvauskeen:

 

>valitse ensin palveluksi valokuvaus tiilisalissa

>valitse haluamasi palvelu

> valitse kuvaajaksi Niina Töyrylä

> etsi sinulle sopiva aika ja tee varaus


VARAA KUVAUSKuvauksen kulku
01.


Kuvauksen varaus


Täytä pika yhteydenottolomake tällä yhteydenottosivulla. Voit myös varata kuvauksen suoraan ajanvarauksesta.02.


Ennen kuvausta


Saat yksityiskohtaisen asiakasoppaan, joka sisältää kaikki vinkit, suositukset ja asiat, jotka on hyvä pitää mielessä valmistautuessasi kuvaukseen. Olen aina tavoitettavissa, jos sinulla on kysyttävää.03.


Kuvaus & maksut


Kuvauksen aikana lupaan ohjata teitä lämmöllä. Kuvaus maksetaan kuvauksen jälkeen. Maksutapoina kortti, mobile pay, käteinen ja klarna.04.


Galleria & tulosteet


2-3 viikkoa kuvauksen jälkeen saat verkkogallerian kaikista kuvistasi ja mahdollisuuden tilata kuvatulosteita.


FAQ

Miten ja milloin saamme kuvat?

Valmiit kuvat saatte noin 2-3 viikon kuluessa kuvauksesta. Käsiteltyäni kuvat, toimitan teille sähköpostilla linkin kuvagalleriaanne. Gallerian saatuasi toivon sinun valitsevan kuvasi mahdollisimman pian.

Kun olet valinnut kuvasi ja mahdolliset lisäkuvat, tai ilmoittanut haluavasi koko gallerian, toimitan sinulle loppulaskun sähköpostiin. Maksettuasi laskun, saat kuvat ladattavaksesi pikapuoliin, usein jo samana päivänä.

Mitä pukea päälle kuvaukseen?

Vaatteilla on suuri merkitys kuvien ilmeeseen. Suosittelen yksivärisiä neutraaleja ja maanläheisiä sävyjä. Valkoinen toimii aina ja tuo kivasti valoa kasvoille. Vahvoja kuvioita kannattaa vältää.

Perhekuviin suosittelen saman sävyisiä vaatteita. Etenkin naisilla toimii väljät ja hulmuavat mekot. Tällöin voit vapaasti liikehtiä eri asentoihin ilman huolta miten mekko asettuu.

Vaatekriisin yllättäessä voit aina olla yhteydessä minuun. Meillä on studiolla ihana kokoelma naisille mekkoja sekä lapsille vaatteita.

Kuvien jakaminen ja tulosteet

Kysyn aina teiltä suostumuksenne käyttää ottamiani kuvia nettisivuillani ja/tai Instagram-tililläni. Kunnioitan päätöstänne, enkä julkaise kuvia ilman lupaa. Sitä ei tarvitse jännittää. Voit myös antaa julkaisuluvan vain osalle kuvistasi.

Jos/kun itse julkaiset kuvaamiani kuvia, toivoisin mainitsevan tai tägäävän minut. Ethän enää jälkikäsittele kuviani (rajaa, lisää filttereitä, muuta mustavalkoiseksi tms).

Saat kuvasi suurella resoluutiolla ja täydet oikeudet teettä kuvia valitsemallasi tavalla. Voit myös tilata kauttani laadukkaita fine art -printtejä kuvistasi. Kysy lisää

Emme ole kovin itsevarmoja kameran edessä, onko se ok?

Siitä ei tarvitse huolehtia. Useimmat ihmiset ovat hieman ahdistuneita kameran edessä, ja se on täysin normaalia. Emme ole tottuneet siihen, että ammattikamera osoittaa meitä koko ajan.

Minulla on hihassani pari temppua, jotka auttavat sinua ja perhettäsi rentoutumaan ja unohtamaan kameran kokonaan. Sinä olet sinä, ja minä ikuistan ihanaa perheaikaasi.