Huippua että olet täällä

Olen Niina


Olen toiminut valokuvaajana vuodesta 2019, käytyäni ihanan ja inspiroivan Heli Mielosen helmivalokuvauskoulun. Olen ylpeä kahden ihanan tytön - Hilma (8) ja Tilda (7) - sekä yhden pojan - Valto (2) äiti sekä puoliso lukioaikaiselle ihastukselle. Olen työskennellyt talouspäällikkönä mutta valokuvaus saa sydämeni sykkimään.


Erityisosaamiseni kuvaajana kattaa laajan kirjon: Boudoir-kuvauksesta lapsi- ja odotuskuviin sekä yrityskuviin. Haluan tavoittaa jokaisen asiakkaani ainutlaatuisuuden ja ikuistaa hetkiä, jotka kertovat tarinaa. Jos etsit aitoa ja lämmintä valokuvaajaa, joka ymmärtää ihmisten kauneuden ja tarinan tärkeyden, olen täällä. Haluan luoda yhdessä unohtumattoman kuvauskokemuksen!

Elämä on täynnä ihmisiä, hetkiä ja tunteita, joista haluamme pitää kiinni ja muistaa ikuisesti.

Kuinka usein huomaatkaan toivovasi, että voisit pysäyttää ajan ja pitää kiinni jokaisesta hetkestä lastesi kanssa? Äitinä ja naisena ymmärrän tämän tunteen syvällisesti. Vanhemmuus on arvokasta, ja valokuvat tarjoavat ikimuistoisia hetkiä, jotka voivat pysäyttää ajan juoksun edes hetkeksi.


Valokuvilla on myös voima muistuttaa meitä omasta kauneudestamme ja arvostamme. Ympäröivä yhteiskunta, kauneusihanteet ja omat odotukset voivat joskus hämärtää käsitystämme itsestämme. Siksi uskon vahvasti, että jokainen nainen ansaitsee kauniita kuvia, jotka näyttävät hänen todellista kauneuttaan ja voimaansa.


Olen omistautunut ikuistamaan näitä kauniita hetkiä ja luomaan kuvia, jotka inspiroivat ja muistuttavat sinua omasta ainutlaatuisuudestasi ja voimastasi. Olipa kyse sitten äiti-lapsi -hetkistä, odotusajan kauneudesta tai henkilökohtaisesta voimasta, olen täällä auttamassa sinua luomaan unohtumattomia muistoja.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin luodaan yhdessä ainutlaatuinen valokuvakokemus, joka kertoo tarinaasi.

Minun silmäterät