Studio & miljöökuvaukset

Oletko kiinnostunut perhekuvista, odotuskuvauksesta, boudoirkuvauksesta tai tuotekuvauksesta? Kuvaus voidaan toteuttaa kotonasi, tehdä matkan rannalle, metsään tai minne tahansa haluamaanne paikkaan. Matkakulut Lahden alueella sisältyvät kuvaushintaan.
Voimme toteuttaa kuvauksen myös studiossani, ihanassa ja rouheassa tiilisalissa. Kun olette päättäneet paikan, autan mielelläni kuvauksen suunnittelussa. Katso alta lisätietoja palveluistani ja hinnoistani.


Hinnasto

Lapsikuvaus

185€

Kuvausmaksu sisältää 30 min kuvausaikaa, rekvisiittavaraston käytön ja 5 käsiteltyä kuvaa tiedostona valintagalleriasta.

*lapsikuvaus,
odotuskuvaus yksin ,
rippi- tai valmistujaiskuvaus,
aikuisen valokuvaus (esim. cv-kuvaus)

Odotus-/ sisaruskuvaus

225€

Kuvausmaksu sisältää 60 min kuvausaikaa, rekvisiittavaraston käytön ja 10 käsiteltyä kuvaa tiedostona valintagalleriasta.

*lapsikuvaus (sis. sisarus- ja perhekuvat ), Odotuskuvaus (puolison/perheen kanssa), pariskuntakuvaus

Perhekuvaus

225€

Kuvaus sisältää tunnin kuvauksen ja 10 valitsemaasi kuvaa tiedostona. Lisäksi saat vähintään 60 kuvan katselugallerian, joka on mahdollista lunastaa. Voit myös tilata ensiluokkaisia tulosteita, jotka on painettu rouhealle FINE ART -paperille.

Boudoir

225€

1-1,5 tuntia kiireetöntä aikaa sinulle. Kuvaus sisältää 10 valitsemaasi kuvaa, vähintään 100 kuvan katselugallerian ja pientä purtavaa. Koko galleria on myös mahdollista lunastaa lisähintaan.

Tuotekuvaus

Kysy tarjous

Brändikuvaus on muutakin kuin yrityksesi dokumentointia ja loistavia tuotekuvia (vaikka nämä molemmat ovat tärkeitä!). Brändikuvauksen tarkoitus on kertoa sinun + brändisi tarina kiehtovassa ja mielenkiintoisessa muodossa. Kuvaus yrityksille, bloggareille.

Lahjakortti

Anna ihana muisto lahjaksi.

Lahjakortti on saatavilla sähköisenä tai paperisena ja sen voit ostaa haluamallesi summalle tai palvelulle. Ihana lahja esim. odottavalle tai ristiäis-/nimiäislahjakasi.

Osta lahjakortti laittamalla minulle viestiä <3

FAQ

Monta kuvaa kuvaukseen kuuluu?

Valmiiden kuvien määrä riippuu kuvauksesta. Yleisesti 30min kuvaus sisältää 8 valmista kuvaa tiedostona ja 60min kuvaus 10 valmista kuvaa.

Kuinka pukeudumme perhekuvaukseen?

Perhekuviin tai useamman henkilön kanssa otettaviin kuviin tultaessa on hyvä miettiä että vaatteiden värisävyt ovat yhtenevät. Suosin neutraaleja ja maanläheisiä sävyjä (suuret kuviot ja logolliset vaatteet kannattaa jättää henkariin). Näin saadaan kuvista harmoninen kokonaisuus.

Milloin on otollisin aika ottaa odotuskuvaus ?

Odotuskuvaus on hyvä ajoittaa raskausviikoille 30-34. Tällöin maha on jo pyöristynyt kauniisti ja ei käy niin että tuleekin kiire.

Kenelle brändikuvaukset ovat?

Brändikuvaus sopii erityisesti:
yrittäjille, sosiaalisen median vaikuttajille, bloggareille, periaatteessa kenelle tahansa, joka haluaa tavoittaa yleisöä myymällä tuotteita tai palveluja.

Mitä jos kiukku yllättää?

Menen kuvaajana täysin lapsen ehdoilla ja toivomme teidän vanhempien ymmärtävän,
että joskus kuvaustilanne on lapselle jännittävä. Kamerakin on varsin ihmeellinen kapistus, vähän erikoista ja outoa on kaikki, ihmetyttää,
eikä silloin välttämättä lapsen oma hersyvä persoona tule esille.
Se seikka, ettei lapsi hymyilisi kuvissa, ei tee kuvista yhtään vähemmän kauniimpia tai arvokkaampia.
Monet kauneimmista kuvista mitä lapsista olemme ottaneet, on lapsen elämää ihmettelevä herkkä ilme suurine silmineen. :)

Käsitteletkö kuvia?

Käsittelen kaikki onnistuneet kuvat. Kuvia esimerkiksi rajaan, suoristan, säädän kirkkautta, kontrasteja, poistan roskia, näppyjä, naarmuja, teen mustavalkoisia versioita parhaista kuvista ym. Kuvien käsittelyllä saadaan kuvaan lisää tunnelmaa.
Jokainen ihminen on kaunis sellaisena kuin on, enkä lähde muuttamaan radikaalisti ihmisen ulkonäköä.

Toivon, että kunnioitat ja ymmärrät minun silmääni käsitellä kuvat omalla tyylilläni, jotta kuvat säilyvät helposti tunnistettavina jatkossakin. Muutostoiveita kuviin voi kuitenkin esittää, mutta kuitenkin 3kk kuluessa kuvauksesta, sillä säilytän alkuperäisiä kuvia 3kk kuvauspäivästä.

Valitsen parhaimmat käsiteltävät kuvat, mutta pyrin aina siihen, että esimerkiksi perhekuvia olisi useampi,
jotta myös aikuisilla olisi mahdollisuus valita omista kuvistaan seinälleen se suosikkinsa.


Ikuista kuvasi printteihin

01 / 04

Tulosteet

Ikuista kuvasi printteihin

02 / 04

Tulosteet

Ikuista kuvasi printteihin

03 / 04

Tulosteet

Ikuista kuvasi printteihin

04 / 04

Tulosteet